TRYO (trio cabaret try-outs), 27 januari, Streefkerk

TRYO heeft zich als concept inmiddels wel bewezen als een succesvolle en goedbezochte voorstelling en. Cabaretiers komen graag try-outen voor hun nieuwe voorstelling of in de aanloop naar een cabaret festival. Op 27 januari verwelkomen we in Streefkerk drie hele leuke acts nl. Selma Visscher (juryprijs GSCF en finalist Cameretten 2022, de piepjonge, maar onwijs muzikale Kai Bodewitz en Dave Felida (jury- en publieksprijs Leeuwarder Cabaret Festival 2020)

Locatie: ijsclubgebouw Streefkerk (Beneden Tiendweg 6c)

Zaal open: 20.00. Aanvang: 20.30 uur

Klik hier voor tickets

Afbeelding met Menselijk gezicht, persoon, kleding, microfoon

Automatisch gegenereerde beschrijvingKai Bodewitz, geboren op 19-07-2000 te Eindhoven maakte zijn debuut met zijn eerste voorstelling “Doe ff gewoon”. In 2016 is hij gestart met schrijven aan deze persoonlijke voorstelling waar het publiek deze jonge theatermaker en muzikant mocht leren kennen.

Muziek is bij Kai een belangrijk onderdeel op het podium. Een piano en gitaar gaan niet ontbreken! Tevens staat de actualiteit hoog in het vaandel. Met een scherpe blik probeert Kai het publiek thuis te laten voelen in zijn mening.

Afbeelding met Menselijk gezicht, persoon, kleding, portret

Automatisch gegenereerde beschrijving Selma Visscher; De in Groningen opgegroeide Selma Visscher leerde al vroeg het lokale mantra ‘nait soezen’. Oftewel: niet zeuren. Dus daarom doet ze dat zeuren nu maar in het theater. Met een doortastende onverschilligheid en sociaal ongewenste liedjes banjert ze de kleinkunstarena binnen. Want als je er nog over kunt zingen, dan valt het allemaal nog best mee.

Dave Felida - ComedyhuisDave Felida is een bijzondere verschijning als comedian. In tegenstelling tot de vele druktemakers is hij een baken van rust. Geen gehaaste grappenmaker, maar een ingetogen en beheerste humorist. Felida zoekt graag schurende humor op waarbij verwondering en smaak een grote rol spelen. Zo is een van zijn thema’s de grenzen van het huishouden. Hoe lang kun je het huishouden op zijn beloop laten? Dave Felida probeerde het uit en vertelt u op grappige wijze zijn bevindingen.